Jump to content
Geochemist's Workbench Support Forum
Sign in to follow this  
Bianca S

Adding Tunstate to basis

Recommended Posts

I have been trying to update the thermo database for both Mo and W speciation. I have had no problems adding Mo+++, MO4-- and a variety of Mo aqueous species and minerals. This is not the case for Tungsten. I succesfully added W to the elements, but upon adding WO4-- to the basis species (see input below), I get an error message. I've chosen to add WO4-- into the basis, as opposed to the aqueous species, since this is the main basis used in the various aqueous and mineral reactions.

WO4--

charge= -2.0 ion size= 1.4 A mole wt.= 247.8376

2 elements in species

4.000 O 1.000 W

I've made sure that I have tallied the # of species properly, and checked formatting but the program still quits reading when it reaches this line. What is wrong? I have tried to attach the file, but apparently I am not permitted to upload this type of file. I'll gladly send it along in case you think you can help me troubleshoot this issue.

Regards,

Bianca

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Bianca:

 

Can you send your database to me at gwb@rockware.com?

 

I'll take a look.

 

Regards,

 

Tom Meuzelaar

RockWare, Inc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...